• Wijnstraat 41B, 6101 AK, Echt

OVER ZUYDERMARKT

Zuydermarkt brengt op een menselijke manier organisatie & professionals samen. Zuydermarkt heeft door zijn oprichters ruim 25 jaar ervaring in het vinden en contracteren van tijdelijk en vast personeel. Mensen tot elkaar brengen en met elkaar verbinden doen wij namelijk al sinds 1996. Wij spannen ons iedere dag enthousiast in om organisaties te helpen hun doelen te bereiken, door het vinden van de juiste professionals die daadwerkelijk toegevoegde waarde leveren. Dat is waar het om gaat bij Zuydermarkt. Daar zijn we goed in!

Wij zijn een onafhankelijke partner op het gebied van resources management vraagstukken met een sterke focus op ICT. Wij streven naar een zo'n kort mogelijke (inhuur)keten met volledige transparantie.

Op deze manier weet zowel de professional als de inhurende organisatie altijd waar zij aan toe zijn. Zuydermarkt draagt zorg voor de volledige keten van inhuur; van proactief meedenken met de opdrachtgever tot het afwikkelen van alle contract gerelateerde zaken.

Hierbij werken we vanuit de volgende kernwaarden:

 • Transparant
 • Betrokken
 • Betrouwbaar
 • Echt

Wij investeren veel energie in relatiebeheer. Hiermee creëren wij waardevolle inzichten in de werkcultuur, kennis, kunde en meerwaarde bij onze opdrachtgevers.

Wij kennen onze professionals en opdrachtgevers. Dit komt o.a. tot uiting in;

 • Relatie- & accountmanagement in de brede zin van het woord
 • Direct betrokkenheid bij intakegesprekken van professionals
 • Evaluatie van de geboden dienstverlening bij onze opdrachtgevers
 • Evaluatie van de professionals conform onze "Quality Sourcing Circle"

Door gebruik te maken van onze Quality Sourcing Circle zijn wij in staat om met maximale transparantie de juiste professionals tegen beste prijs/kwaliteit verhouding te vinden. Ons model werkt vanuit bovenstaande kenwaarden, waarbij er gelijke kansen zijn voor iedereen. Kortom: de juiste persoon op de juiste plek op het juiste moment.

 

 • Nicol foto 1

  Nicol Peeters

  Rol binnen Zuydermarkt:
  Als mede-eigenaar ben je constant samen bezig met het verder professionaliseren van de organisatie rondom de kernwaarden. Daarnaast houd ik me met veel plezier bezig met het maken van de juiste match voor zowel de
  professional als de opdrachtgever. Beiden moeten zich goed voelen in de situatie. Verder zorg ik voor de contractafhandelingen en de financiële administratie.

  Waarom werk ik bij Zuydermarkt:
  Ik werk bij Zuydermarkt omdat ik me volledig kan vinden in de manier van werken. Met mensen omgaan en benaderen zoals je zelf ook benadert wilt worden.

 • 111

  Roel Pisters

  Rol binnen Zuydermarkt:
  Vanaf 1 mei 2017 ben ik mede-eigenaar van Zuydermarkt. Mijn taak is het commercieel aanspreekpunt te zijn voor onze klanten/opdrachtgevers. Daarbij help ik hen bij het behalen van de bedrijfsdoelstellingen door het vinden van de juiste expertise, op het juiste moment en tegen de beste prijs/kwaliteit verhouding.

  Waarom werk ik bij Zuydermarkt:
  De kernwaarden (transparant, betrouwbaar, betrokken en echt) van Zuydermarkt spreken mij zeer aan. Hierbij staat 'afspraak is afspraak' hoog in het vaandel. Zuydermarkt heeft een zeer prettige bedrijfscultuur waar alles bespreekbaar is en waarbij iedereen zich prettig voelt. 

 • Iris_v_website

  Iris Courage

  Rol binnen Zuydermarkt:

  Per maandag 8 mei 2023 is Iris Courage werkzaam bij Zuydermarkt. Iris heeft jarenlange ervaring opgedaan als office manager en directiesecretaresse bij diverse werkgevers. Ze is dan ook zeker niet onbekend met onze dienstverlening. Iris zal zich voornamelijk gaan bezighouden met de contractafhandeling en de financiële administratie.

  Waarom werk ik bij Zuydermarkt:
  Zowel met Nicol als Roel had ik meteen een goede klik. Ik ben een echte aanpakker en ik houd van een open werksfeer. Hard werken, plezier hebben en doen wat je belooft zijn belangrijke waarden die ik nastreef. De waarden van Zuydermarkt passen uitstekend bij mij. Betrokken, betrouwbaar, transparant en echt. Ik heb heel veel zin in deze nieuwe uitdaging.