• Wijnstraat 41B, 6101 AK, Echt

Uitbreiding team Zuydermarkt

30/05/2023

Hallo allemaal,

Per maandag 8 mei jl. is Iris Courage officieel aan de slag gegaan als onze nieuwe collega bij Zuydermarkt.

 Iris heeft jarenlange ervaring opgedaan als office manager en directiesecretaresse bij diverse werkgevers. Ze is dan ook zeker niet onbekend met onze dienstverlening. Iris zal zich voornamelijk gaan bezighouden met de contractafhandeling en de financiële administratie.

 “Zowel met Nicol als Roel had ik meteen een goede klik. Ik ben een echte aanpakker en ik houd van een open werksfeer. Hard werken, plezier hebben en doen wat je belooft zijn belangrijke waarden die ik nastreef. De waarden van Zuydermarkt passen uitstekend bij mij. Betrokken, betrouwbaar, transparant en echt. Ik heb heel veel zin in deze nieuwe uitdaging.”

 Welkom Iris!

 Iris is te bereiken via: i.courage@zuydermarkt.nl of administratie@zuydermarkt.nl

 

Iris_v_website