• Wijnstraat 41B, 6101 AK, Echt

De Zelfstandig Professional van de toekomst - Training NLP

12/05/2023

Beste Professional,

Herken je dat je met sommige mensen makkelijker communiceert dan anderen? Dat je het soms lastig vindt om jezelf te presenteren en te profileren? En vraag je je ook weleens af hoe je anderen sneller en effectiever positief kunt beïnvloeden?

De ontwikkelingen in IT volgen elkaar steeds sneller op. Of het nu gaat om een verdieping in de techniek, of het aanleren van een nieuwe projectmanagement methodiek, opdrachtgevers zien deze kennis en certificering vaak slechts als “hygiëne-factor” bij het inhuren van externe medewerkers. Meestal maak je er het verschil niet meer mee. Hoe ziet de ZZP’er van de toekomst eruit?

Organisaties zijn op zoek naar professionals die zich onderscheiden op andere gebieden. Zoals hun houding, gedrag en vaardigheden. Mensen die in staat zijn om zichzelf te presenteren, draagvlak kunnen creëren en zich snel aan kunnen passen aan nieuwe en veranderende omstandigheden. Oftewel toegevoegde waarde kunnen bieden aan hun omgeving.

 Zuydermarkt in samenwerking met Connectment, stelt jou in staat om nieuwe kennis en inzichten op te doen op het gebied van persoonlijk leiderschap en communicatie, met de workshop:

 

ZZP’er van de toekomst

Hoe je in een veranderende markt relevant blijft.

Met meer invloed, impact en onderscheidend vermogen.

 

Tijdens deze avondvullende workshop komen we met maximaal 15 personen bijeen. Na een korte kennismaking tijdens een diner in buffetvorm neemt Nico Kleijnen je mee in de wereld van NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), en maakt deze relevant in de veranderende context van de ZZP’er in het ICT-werkveld.

Denk hierbij aan het sneller kunnen oplossen van conflicten, effectiever samenwerken en communiceren, beter en adequater beïnvloeden, strategische acceleratie en het oplossen van mentale hindernissen.

Je wordt meegenomen in diverse herkenbare situaties. Bijvoorbeeld het voeren van een intakegesprek, het presenteren van een projectplan of idee, of het oplossen van een conflict met de leidinggevende of collega. Natuurlijk zul je ook als deelnemer zelf actief aan de slag gaan en in kleinere groepen aan de hand van enkele oefenvormen nader kennismaken met een aantal NLP principes- en technieken. Deze kun je na afloop van de workshop meteen in je eigen praktijk toepassen!

De avond is gericht op het vergroten van invloed, impact en onderscheidend vermogen, en daarmee het realiseren van een hogere toegevoegde waarde voor (potentiële) opdrachtgevers.

 Het belooft een leuke, ongedwongen en inspirerende avond te worden waarin kennis en inzichten zullen worden uitgewisseld en wij kijken uit naar je komst.

 Programma:

17:00 – 18:00          Ontvangst & Kennismaking, incl. buffet

18:00 – 18:30          NLP voor ICT – Een introductie

18:30 – 20:30          Diverse interactieve werkvormen rondom een praktijkcase

20:30 – 21:00          Plenaire reflectie & vervolg

 

Locatie is het Fortuna Sittard voetbalstadion in Sittard, Zuydermarkt skybox op 3e verdieping (met de lift).

Adres: Milaanstraat 120, 6135 LH  Sittard.

Je kunt parkeren in het stadion.

 

Zuydermarkt en Connectment bieden deze workshop kosteloos aan. Echter, bij afzegging zullen gemaakte kosten in rekening worden gebracht.

Geïnteresseerd?

Reserveer donderdag 22 juni 17:00 – 21:00 uur in je agenda en meld je aan via een mail aan administratie@zuydermarkt.nl .

 

 

NLP