• Wijnstraat 41B, 6101 AK, Echt

Mercedes Benz CAC 'Wie is Wie'

11/04/2023

'Wie is Wie' binnen MB CAC                               

Dinsdag 4 april jl. hebben we een bijeenkomst gehouden met alle professionals die momenteel via Zuydermarkt bij Mercedes Benz CAC in Maastricht een mooie opdracht invullen. De expertise van deze professionals is zeer variërend; van Projectmanagers, SCRUMmasters, Azure Developers tot Quality/Test resources (uitvoerend/coördinatie).

Thema van de avond was “Wie is Wie”.

O.a. door de diversiteit aan projecten (business vs IT),  de corona pandemie en het thuiswerken merkten we dat lang niet iedereen elkaar kent. Doel van deze avond was met name elkaar te leren kennen, elkaar in de toekomst weten te vinden / op te zoeken en te netwerken. Daarnaast uiteraard ook een gezellige avond samen hebben.

 We waren te gast in het stadion van Fortuna Sittard. Na ontvangst hebben we een lekker buffet genuttigd en daarna een rondleiding gehad in het museum van Fortuna Sittard (https://fortunasittard.nl/club/historie/museum). Erg leuk om de historie van Fortuna Sittard op deze manier te zien en alle successen te herbeleven met de iconen die deze mooie club heeft voortgebracht.

Na de rondleiding hebben we een update over de dienstverlenging van Zuydermarkt (bij MB CAC) gegeven en heeft elke professional haar of zijn project en rol binnen MB CAC toegelicht. Daarna is afgesloten met een gezellige borrel.

 Allen bedankt voor jullie aanwezigheid!

 

wie is wie_website