• Wijnstraat 41B, 6101 AK, Echt

Squrro, het project portfolio management platform

15/10/2021

Gisteravond hebben we een mooie bijeenkomst op een inspirerende locatie (@FortunaSittard stadion) georganiseerd.

Goed om na zo’n lange periode weer eens samen met een groep professionals samen te zitten en over het vakgebied van projectmanagement te brainstormen.

 

Na een hapje en een drankje (verzorgd door PlusOne Events) zijn de heren van Spencer William gestart met de presentatie en demo van Squrro; Squrro is een project portfolio management platform ter ondersteuning van strategische besluitvorming. Het is een project control platform dat alle belangrijke data op één plek verzamelt. Met betrouwbare data die helder op een rij staat maak je makkelijker en sneller strategische beslissingen. Met één overzichtelijk platform voor alle benodigde feiten help je ook je collega’s: dit bevordert namelijk ook de samenwerking tussen cross-functionele teams en organisaties. Kortom, besteed minder tijd aan het beheren van projecten en meer aan de corebusiness: projecten opleveren. Met meer grip op projecten werk je efficiënter!

 Tijdens deze interactieve sessie ontstond er een goede dynamiek en groepsdiscussie over dit mooie vakgebied van projectmanagement.

 Bedankt voor jullie bijdrage en opkomst!

 Voor meer informatie kunnen jullie terecht bij Roel Pisters en/of Nicol Peeters.

Squrro