• Wijnstraat 41B, 6101 AK, Echt

Opvolging workshop 'Visual Storytelling'

02/07/2019

Beste professional,

Na de eerste succesvolle “visual storytelling” workshop en de positieve reacties van de deelnemers (zie ook https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6550287888699932673/), wordt er ook een nieuwe workshop gepland.

Deze zal plaatsvinden op maandag 26 augustus aanstaande.

 

Bikablo Visual Facilitation basics (4 uur)

Datum: maandag 26 augustus vanaf 16.30 uur (eten wordt verzorgd). Einde rond 21.30 uur.

Prijs: EUR 210,- per deelnemer.

De workshop zal plaatsvinden op het kantoor van Zuydermarkt aan de Wijnstraat 41B te Echt.

Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan via: https://www.zuydermarkt.nl/bikablobasics/

 

Intro tot bikablo® Visual Facilitation basics (4 uur)

Zelfs wanneer je gelooft dat je over geen enkel artistiek talent beschikt - met de  bikablo®- techniek kan iedereen tekenen! Hier leer je de basis, visuele woordenschat en de ingrediënten om te kunnen visualiseren. Bijvoorbeeld door het leren tekenen op een groot ‘flip- chart- papier’die je de volgende dag al kunt inzetten op je werk. 

Tijdens deze intro tot basics bikablo® raken we met name enkele van de basisblokken van het framewerk aan en behandelen het flipchart tekenen. Daarnaast kunnen deelnemers individuele vragen stellen aangaande visualiseren in het algemeen.

Wat kun je verwachten?

- Stifthouding en het tekenen van lijnen: Hoe maak ik strakke, krachtige lijnen op grote oppervlakten en hoe deel ik mijn papieroppervlak in?

- Grafische elementen en ‘containers’: hoe creëer ik simpele pijlen, spreekballonnen en gebruik ik verbindende elementen die voortkomen uit simpele basisvormen? Hoe zorg ik dat het mijn inhoud ondersteunt?

- Objecten en symbolen: hoe maak ik eenvoudige symbolen die helpen mijn inhoud te verduidelijken? Wat is nodig en wat kan weggelaten worden?

- Figuren: welke gemakkelijke technieken gebruikt bikablo® om mensen, rollen, groepen en situaties te tekenen?

Wat krijg je?

 - Bikablo® Pitchset… iedere deelnemer ontvangt een startersetje met flipchart handboekje (met bib aan templates) en enkel stiften voor groot formaat (zwart en schaduw)

- Toegang tot bizzuals visual community

 

Met vriendelijke groet,

Nicol, Mike en Roel

Website2