• Wijnstraat 41B, 6101 AK, Echt

Gemeente Maastricht - ROC Leeuwenborgh - Zuydermarkt

05/12/2018

Op 3 en 4 december jl. hebben studenten van het ROC Leeuwenborgh uit Maastricht, succesvol ondersteuning geboden aan de medewerkers van de Gemeente Maastricht op de werkvloer bij de uitrol van MS Office 2016. De studenten zijn aan de slag gegaan als ‘floorwalkers’ en werden verdeeld over verschillende afdelingen en gebouwen van de Gemeente Maastricht waarbij ze verschillende taken gingen uitvoeren. Zo hielpen de studenten bij het beantwoorden van vragen over de verschillende programma’s van MS Office (Outlook, Excel, Word Power Point), het rapporteren van veel vragen bij de Servicedesk en het signaleren van eventuele problemen en knelpunten bij de uitrol van MS Office 2016.

De studenten hebben een leerzame ervaring opgedaan en voor sommige studenten was het een eerste kennismaking met het bedrijfsleven. ROC Leeuwenborgh is dankbaar voor de geboden kans om de studenten kennis en ervaring te laten opdoen. Vanuit de Gemeente Maastricht is zeer positief en enthousiast gereageerd en zijn ze zeer te spreken over het behaalde resultaat. Alle betrokkenen zijn dan ook zeer tevreden.

Op deze manier heeft Zuydermarkt de drie O's  (Onderwijs, Overheid en Ondernemerschap) op een mooie manier samengebracht. 

IMG_1461