• Wijnstraat 41B, 6101 AK, Echt

Zuydermarkt is verhuisd!

09/01/2018

Zuydermarkt is verhuisd per 1 januari 2018!

Ons nieuwe adres:

Wijnstraat 41B, 6101 AK Echt

De familie Graus heeft in 2008 samen een plan opgezet om meerdere bedrijven binnen het Graus gebouw (oud klooster) neer te zetten. Inmiddels zijn ze volop bezig met de uitvoering daarvan. In het vernieuwde concept komen uiteenlopende ondernemers onder een dak samen, om nog beter te kunnen inspelen op de behoefte van de klant. Een unieke mix van bedrijven is gevestigd bij Graus Kantoren. Ondernemerschap en enthousiasme is ieders motto waarbij de deuren altijd open staan. Onder ons kantoor is er een kunstgalerie. Hier zijn doorlopend wisselende exposities te zien. Gemiddeld is er om de twee maanden een nieuwe expositie van hedendaagse kunst.

Zuydermarkt is een van de bedrijven die gevestigd is binnen dit mooie gebouw.

Parkeren doe je gratis en direct aan de achterzijde van het pand.

Verhuizing