• Wijnstraat 41B, 6101 AK, Echt

GELUK

15/06/2017

Niets in het leven heeft een betekenis, totdat jij die er zelf aan geeft.

Op donderdag 15 juni jl., heeft Harry Wijnhoven een presentatie gegeven over GELUK op de locatie van Zuydermarkt in Echt.
Dit terugkerend event voor alle professionals van Zuydermarkt werd goed bezocht en het was een zeer geslaagde, gezellige en informatieve avond.

Zijn lijfspreuk is 'Het (werk) leven is net ganzenborden: Je kunt steeds opnieuw beginnen, tenzij je in de put blijft zitten!'. Met de nodige humor heeft Harry Wijnhioven de enthousiaste groep zelfstandige professionals geïnspireerd.

De heer Harry Wijnhoven, o.a. werkzaam als CEO van het Blaise ontwikkelteam bij het CBS en eigenaar van een Geluksonderneming, zal voor ons deze avond een presentatie verzorgen over GELUK. Een authentieke selfmade ondernemer, die zijn IT bedrijf verkocht en een Geluksonderneming opzette. Hij helpt medemensen meer te bereiken door hun eigen talenten en passie te ontwikkelen volgens de laatst wetenschappelijke inzichten over de werking van het brein. Niet lullen, maar poetsen. Een man met een no-nonsense mentaliteit, die denkt in oplossingen. Passievol en provocatief, enthousiasmerend en reflecterend, waarbij humor als middel wordt gebruikt.

Harry verzorgt zijn lezingen en presentaties o.b.v. een vrijwillige bijdrage, die geheel ten goede komt voor de CliniClowns. Op het einde van deze inspirerende avond is er gecollecteerd voor dit goede doel. Zuydermarkt heeft uiteindelijk het bedrag verdubbelt en overgemaakt t.b.v. de CliniClowns.

IMG_8865